Депутат не отписва втория мандат за съставяне на кабинет. Не сме

...
Депутат не отписва втория мандат за съставяне на кабинет. Не сме
Коментари Харесай

Мирчев, ДБ: Не губим надежда, че вторият мандат може да бъде реализиран

Депутат не отписва втория мандат за сформиране на кабинет. 

Не сме изгубили вяра, че вторият мандат може да бъде осъществен, само че дано да забележим в зала. Ще има доста тежък спор. Обнадежден съм, че декларацията може да бъде подкрепена. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Ивайло Мирчев от Демократична България.

По думите му отговорността за втория мандат е на Политическа партия и на ГЕРБ - като първа политическа мощ. „ ГЕРБ трябва да имат доста ясни причини за какво няма да поддържат тази декларация “, сподели той.

„ Ние желаеме да влезем е еврозоната, в Шенген и да получим парите по Плана за възобновяване. Това може да стане тази година и по тази причина би трябвало да има постоянно държавно управление. Вече загубихме две години “, съобщи Мирчев, написа novini.bg.

Според него причината ГЕРБ в монета да приказват за това по какъв начин биха подкрепили третия мандат е тъй като желаят да се измъкнат от отговорността за втория. „ Няма индикация третия мандат да бъде даден на нас. Ако пристигна при нас, това няма да ни сложи в деликатна обстановка. Ще представим целите си. Готови сме да поемем отговорност “, безапелационен бе депутатът от Демократична България.

„ Ние обаче желаеме да се осъществя втория мандат “, добави Мирчев. По думите му президентът би трябвало да решио дали и на кого ще връчи трети мандат.

Според него всички, без тях, работят за нови избори.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР